2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Sosem járt még ennyi ajándék a PlayIT jegyek mellé

Hirdetés

Sosem járt még ennyi ajándék a PlayIT jegyek mellé

Ahogy azt már megszokhatták a tapasztalt PlayIT látogatók, ezúttal is számos különböző jegytípus érhető el a november 17-18-án megrendezésre kerülő budapesti PlayIT-re. A belépők szombati, vasárnapi és kétnapos változatban is kaphatóak (katt ide a jegyvásárláshoz), hogy mindenki megtalálja a neki való normál, Deluxe, Collector’s, vagy Excellent VIP jegyet.

Ha többre vágysz

A prémium belépővel rendelkezőknek ezúttal sem kell megvárni a reggel 10-es nyitást, már 9-kor birtokba vehetik a Hungexpón felállított standokat, hogy biztosan odaférjenek kedvenc játékukhoz. A Deluxe Edition jegyekhez a korai belépés mellé egy egyedi PlayIT-Mojo powerbanket (2500 mAh), Deluxe passt és hozzá tartozó nyakpántot, egy szilikon karkötőt és egy menő posztert is hozzácsaptak a szervezők. És hogy ne kelljen egész nap cipelni a kabátot és táskát, a Deluxe-osok a ruhatárat is ingyen használhatják.

Gyűjtőknek

Ennél is ütősebb csomaggal vár a Collector’s jegy. A 9 órás belépés, az ingyenes ruhatár, a nyakpánt és Collector’s pass, a poszter és a karkötő ebből sem maradt ki, de az izgalmas ajándékok sora csak itt kezdődik. A Collector’s belépővel érkezőket exkluzív PlayIT burger várja a Zing Burger food truckjánál, de aki nap közben megéhezik, az a Collector’s zónában is csipegethet a kihelyezett snackekből, vagy betolhat pár hotdogot, ami mellé természetesen korlátlan italfogyasztás is jár. A PlayIT powerbankről sem kell lemondanod ezzel a jeggyel, sőt, a Collector’s mellé 8000 mAh-s akkumlátor jár, ami kétszer is simán fullra húzza a telefonod. Ha pedig megvolt a feltöltődés, akkor irány a szombat esti exkluzív PlayIT Party!

Hirdetés

Ha a legjobbat érdemled

És hogy hogyan lehetne ezt is überelni? Hát az Excellent VIP jeggyel! Ebben egyrészt minden benne van, ami a Collector’s jegyben: reggel 9-es belépés, ingyen ruhatár, PlayIT nyakpánt és Excellent VIP pass, poszter, szilikon karkötő, egész napos Collector’s zóna használat (korlátlan fogyasztással), 8000 mAh-s powerbank, és egy helyett rögtön két Zing burger.

Másrészt aki ilyennel érkezik, az a helyszínen választhat egy pólót a PlayIT Shop kínálatából, részt vesz egy óránkénti sorsoláson, ahol értékes ajándékok találnak gazdára, igénybe veheti az egész napos VIP hostess szolgálat segítségét, és ami a legjobb, hogy egész nap (vagy akár egész hétvégén) szabadon megpihenhet a YouTuber zónában. És ha ez nem lenne elég, természetesen az Excellent VIP vendégek is hivatalosak a szombat esti PlayIT Party-ra, melynek részleteiről hamarosan lerántják a leplet a szervezők.

A jegyek már kaphatóak szombati, vasárnapi és kétnapos változatban is. A prémium jegyek csak elővételben, korlátozott számban kaphatóak, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, a PlayIT.hu-n csapjatok le mihamarabb a Deluxe, Collector’s vagy Excellent VIP belépőtökre.

Találkozunk november 17-18-án a Hungexpón!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-show-2018-november-deluxe-collectors-ajandek-252880.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anno 1800 teszt - korrekt iparosmunka

Anno 1800 teszt – korrekt iparosmunka

Tisztázzunk valamit már az elején: az Anno 1800 nem egy játék. Legalábbis nem abban az …