2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Shadow of the Tomb Raider: The Forge – ilyen lesz a kooperatív élmény

Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider: The Forge – ilyen lesz a kooperatív élmény

Napokon belül, november 13-án jelenik meg a Shadow of the Tomb Raider hét kiegészítő csomagja közül az első, a The Forge. 

Az egészet végigjátszhatjuk egyedül, de ha valaki mellénk szegődik, egészen más lesz az élmény. Össze kell dolgoznunk a továbbjutáshoz, összehangoltan kell dolgokat csinálnunk, és bizonyos helyeket csak úgy érhetünk el, ha párban játszunk. Néhol gyorsabban lehet továbbjutni, ha amíg az egyik játékos egy feladat első lépésén dolgozik, a másik már a másodikkal bajlódik. Emellett lehet jelöléssel is kommunikálni, nem muszáj mikrofonnal beszélgetni. Érdekes még a speedrun mód, melynél nagyon fontos a dinamika, hiszen ha az egyik játékos hibázik, a másik sem tud haladni, és értékes időt veszítenek. Az alábbi videó bemutatja, hogyan működik ez a gyakorlatban. 

Kipróbáljátok majd?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/shadow-of-the-tomb-raider-co-op-255621.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sony továbbra is nyitott arra, hogy új fejlesztőcsapatokat szerezzen magának

A Sony továbbra is nyitott arra, hogy új fejlesztőcsapatokat szerezzen magának

Már most is sok olyan stúdiója van a Sonynak, amelyek évről-évre remek játékokat készítenek PlayStation …