2019. november 13., szerdaMa Jónás, Renátó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
2019.11.13. Jónás, Renátó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Session – hamarosan végre játszhatunk az új deszkás játékkal

Hirdetés

Session – hamarosan végre játszhatunk az új deszkás játékkal

Mivel az Electronic Arts nem szeret sem minket, sem a pénzt, és nem gondolja, hogy megérdemlünk egy Skate 4-et, a deszkás játékok kategóriájának rajongói közül páran felszívták magukat, és elhatározták, hogy átveszik az uralmat. A Skater XL tavaly december óta játszható korai hozzáféréssel, és azóta lassan fejlődik, viszont a Session nagyobbat durranhat.

Miután az E3-tól távolmaradt, a fejlesztők most bejelentették, hogy szeptember 17-étől mind a PC-sek (a Steam Early Access keretében) mint az Xbox One-osok (az Xbox Game Preview-nak köszönhetően) kipróbálhatják a még félkész változatot. Az irányítás már nagyjából kész: a kontrollerek két analógjával külön-külön irányíthatjuk majd a két lábat, így kell végrehajtanunk a trükköket. Közben New York 1:1 arányú mása, elsősorban Manhattan déli részének utcáit járhatjuk. Trükkjeinket rögzíthetjük és megoszthatjuk majd a közösséggel.

Várhatóan 2020 elején fog megjelenni, nagyon szeretnénk már, hogy eljöjjön ez a pillanat.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/session-megjelenes-267002.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …