2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Senki nem számított rá, Switchre jön a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Senki nem számított rá, Switchre jön a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

A Nintendo Directen látott napvilágot, hogy a Rising Star Games dolgozik a 2013-as, nagy népszerűségnek örvendő túlélő horror, a Deadly Premonition következő felvonásán. Az első részhez hasonlóan itt is egy FBI ügynököt alakítunk majd, aki egy sorozatgyilkos nyomába ered, azonban a nyomozásra a múltbéli események is hatással lesznek.

14 évvel az első rész sztorija után, Aaliyah Davisszel kell egy régi gyilkosságsorozat felgöngyölítésére induljunk, de a szálak visszavezetnek az első rész főszereplőjééig, Francis York Morganig. A fejlesztők azt ígérik, hogy a jelen és a múlt teljesen összemosódik a nyomozás folyamán és csak rajtunk áll, hogy ez őrülethez vezet vagy pont ennek köszönhetően találjuk meg a titkok nyitját. Ezt az érdekes koncepciót a Nintendo Directen bemutatott előzetesen nézhetitek meg: 

A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise kizárólag Nintendo Switchre érkezik 2020-ban, de ennél pontosabb infókat még nem árultak el a fejlesztők, viszont aki kipróbálná az első részt, annak jó hír, hogy mától elérhető a Nintendo digitális boltjában. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/deadly-premonition-2-a-blessing-in-disguise-bejelentes-267958.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …