2018. december 19., szerdaMa Viola napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.19. Viola Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / SCUM – kikerültek a játékból a náci tetoválások

Hirdetés

SCUM – kikerültek a játékból a náci tetoválások

Elég nagy népszerűségnek örvend Steamen a SCUM nevű túlélős játék, amit egyelőre korai hozzáférésen keresztül lehet játszani. Viszont a játékosok találtak néhány olyan szimbólumot a karaktereken, amelyek elég nagy felháborodást kavartak.

Egy Reddit-felhasználó vette észre, hogy a játékhoz elérhető SCUM Supporter Pack segítségével olyan tetoválásokat rakhatunk karakterünkre, amelyek a nácikhoz köthetőek. Egészen pontosan a 14-es és a 88-as szám, valamint a koponyás vaskereszt verte ki a biztosítékot néhány játékosnál.

A szimbólumokat azóta már eltávolították a játékból, de a Croteam egyik munkatársa szerint ha kiszednek minden olyat, ami sérti valakinek az érzéseit, akkor a végén teljesen üres lesz a játék.

Hirdetés

A Devolver Digital szerint a tetoválás csak abban segített, hogy jobban bemutathassák a börtönkultúra részét képező elemeket, de egyetértenek azzal, hogy nem kellett volna belerakni ezt a játékba. Végül pedig bocsánatot kért a kiadó, illetve a Gamepires is.

Szerintetek jól kezelték a dolgot a srácok?

Forrás: https://www.gamestar.hu/hir/scum-naci-tetovalasok-252773.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

ŰrDongó első benyomás - végre egy jó Transformers mozi

ŰrDongó első benyomás – végre egy jó Transformers mozi

Michael Bay vezetésével szép lassan csúszott lefelé a széria az évek alatt, de szerencsére a …