2019. május 21., keddMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.05.21. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Saját VR szemüvegen dolgozhat a Valve, és talán még egy új Half-Life játék is érkezik mellé

Hirdetés

Saját VR szemüvegen dolgozhat a Valve, és talán még egy új Half-Life játék is érkezik mellé

Jelenleg számos VR szemüveg kapható a piacon, és elég sok olyan játék is akad már, ami egész jól kihasználja a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket. Most pedig úgy tűnik, hogy egy új hardverrel bővülhet a felhozatal a közeljövőben.

Nemrég megjelent néhány kép az interneten, amelyeken elméletileg egy, a Valve által fejlesztett VR eszköz prototípusa látható. Az Upload VR nevű weboldal forrásai megerősítették, hogy valóban új szemüvegen dolgozik a csapat, azonban az még egyelőre rejtély, hogy esetleg a HTC Vive új modelljét vagy egy teljesen egyedi kütyüt láthatunk a fotókon.

Emellett pedig arról is szó esett, hogy a Valve egy vadonatúj Half-Life VR játékot is készít az eszköz mellé, ami egyesek szerint egy előzménysztori lehet, de ezt egyelőre tényleg csak pletykaként érdemes kezelni.

Hirdetés

Ti örülnétek, ha saját VR szemüveggel állna elő a Valve?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hardver/valve-vr-half-life-255702.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

F1 2019 - begurult a hivatalos trailer

F1 2019 – begurult a hivatalos trailer

Természetesen idén sem maradnak a Formula-1 rajongói hivatalosan licencelt játék nélkül, ugyanis menetrendszerűen érkezik az …