2019. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Saját játékstreaming szolgáltatást indít az Amazon

Hirdetés

Saját játékstreaming szolgáltatást indít az Amazon

Egy akkora cégóriásnál, mint az Amazon nem annyira meglepő, hogy megpróbál minden fronton jelen lenni, követni a trendeket. A Deadline és a The Information jelentése szerint most éppen ez történik: az Amazon saját játékstreaming szolgáltatást akar kiépíteni.

Az első információk szerint jelenleg csak tárgyalások folynak a játékipar nagy kiadóival és terjesztőivel. Ha minden a tervek szerint halad, akkor legkorábban 2020-ban indulhat a platform, de azt nem tudni, hogy addigra még csak a béta verzióval ismerkedhetünk, vagy 2020-ra már teljes indulást akarnak-e. Utóbbi azért erősen kétséges, de jelenleg csak jórészt szóbeszédre támaszkodhatunk, szóval ne vonjatok le messzemenő következtetéseket.

Akárhogy is, egyre több, nagyobb szereplő szeretne a lehető legkorábban beugrani a streaming piacra. A Google jelenleg még csak nyitogatja szárnyait az Assassin’s Creed Odyssey segítségével, közben a Sony nyomul előre a PlayStation Now-val, a Microsoft a Project xClouddal, az Nvidia pedig csendben fejlesztgeti a GeForce Now-t.

Kíváncsian várjuk, ki teszi le az asztalra az első tényleg jól működő modellt, az várhatóan nagyot fog kaszálni.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/amazon-game-stream-szolgaltatas-258123.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Flux Caves – ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. …