2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Rocket League – korlátok nélkül játszhat együtt mindenki

Hirdetés

Rocket League – korlátok nélkül játszhat együtt mindenki

Vitatható, hogy a világ napról napra jobb hely lesz-e, de az biztos, hogy a teljes cross-play pozitív írányba mozdítja a mutatót.

Tavaly változtatott hozzáállásán a Sony, így a Fortnite lett az első játék, aminél nem számított a platform. Mától (szintén béta állapotban) a Rocket League PS4-es, Xbox One-os, switches, illetve PC-s játékosai bármilyen kombinációban egymás mellé vagy egymással szembe kerülhetnek. A funkció alapvetően engedélyezve van, de a beállításokban kikapcsolható. A cross-platform partyk létrehozására még egy kicsit várni kell, az év első frissítésével válik majd elérhetővé, addig privát meccsekben lehet tolni a haverokkal.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/rocket-league-258253.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …