2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Resident Evil 2 – már több mint egymilliószor töltötték le a demót

Hirdetés

Resident Evil 2 – már több mint egymilliószor töltötték le a demót

A Resident Evil 2 1-shot demójának – a cikk megírásának pillanatáig – már 1,4 millió alkalommal indultak neki a játékosok (néhányan valószínűelg több platformon is belenéztek), és ha a lendület a jelenlegi szinten marad, akkor a hét közepére a 2 milliót is elérheti ez a szám.

Fontos hozzátenni, hogy a valódi szám ennél magasabb lehet, mivel nem mindenki egyezett bele abba, hogy megossza adatait a Resident Evil.NET-en. Ettől függetlenül így is szép a teljesítmény. A folyamatosan frissülő statisztikát itt érhetitek el.

Mint látható, a fél órás demót a letöltők alig 28 százaléka játszotta végig. Néhányan már a fél órás korlátot is átugorva, a lehető legtöbb időt tolják bele a próbaverzióba, míg mások nem használták ki a rendelkezésükre álló időt.

Hirdetés

Akármi is az oka ennek, azért jó tudni, hogy mekkora igény van a Resident Evil 2 nyújtotta borzongatásra. Ti hogy álltok a demóval?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/resident-evil-2-demo-letoltes-vegigjatszas-258213.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …