2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Red Dead Redemption 2 videoteszt – a vadnyugat lelke

Hirdetés

Red Dead Redemption 2 videoteszt – a vadnyugat lelke

Hosszú hónapok óta erre vártunk, október végén pedig végre tényleg megérkezett a Red Dead Redemption 2. Az egész szerkesztőség azonnal belevetette magát Arthur Morgan kalandjába, ami annyira hosszú és tartalmas lett, hogy sokan még nem is értünk a történet végére. 

Duncan viszont befészkelte magát a tévé elé, és felfedezte a játék összes apró kis titkát, majd egy maratoni hosszúságú írásban ezeket el is mesélte nektek. Egy ilyen fontos megjelenésnél mindenképp videós formában is szeretnénk átadni nektek a tesztet, így azok sem maradnak ki az élményből, akik esetleg nem akarták végigrágni magukat az írott anyagon. Nektek csak a Play gombra kell ráböknötök, aztán már repítünk is benneteket egyenesen a vadnyugatra. 

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni videós tesztjeinkről, illetve a többi videónkról sem, akkor mindenképp könyökölj rá vadul a feliratkozás gombra:

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/gstv/red-dead-redemption-2-videoteszt-255858.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Far Cry New Dawn videoteszt - pusztulás színesben

Far Cry New Dawn videoteszt – pusztulás színesben

Mocsy belemenős Far Cry New Dawn tesztjét olvashatjátok majd a következő GameStar magazinban, de addig …