2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Red Dead Online – mindenki kap egy kis pénzt, változnak az árak is

Hirdetés

Red Dead Online – mindenki kap egy kis pénzt, változnak az árak is

Nagyon jól tette a Rockstar, hogy először csak béta állapotban indította el a Red Dead Online-t, mert mint az hamar kiderült, van még mit javítani.

Legtöbben a gazdaság működését sérelmezték: túl kevés pénz járt a feladatok teljesítéséért, és őrülten drága volt minden. Ennek nyomán minden Free Roam küldetés, esemény, egyéb missziók és módok teljesítése után több pénzt kapunk, illetve a legtöbb fegyver ára csökkenni fog. Akinek sikerült annyit összegyűjtenie, hogy megvegye valamelyiket, visszakapja a különbözetet legkésőbb hétfőig. Szintén változik a bundák, a halak és a lóújraélesztő szérum értéke is. 

Mindenki, aki legkésőbb holnap reggel 9-ig belép a játékba (a Red Dead Online-ba, nem csak a RDR2-be), kap 250 dollárt és 15 aranyrudat, mely legkésőbb december 14-éig jóváíródik.

Mondjátok el, szerintetek eleget változtatott-e a fejlesztőcsapat!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/red-dead-online-gold-penz-256774.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elkaszálták a The Punishert és a Jessica Jonest is

Elkaszálták a The Punishert és a Jessica Jonest is

Még idén elindul a Disney+, a Disney saját stremaing szolgáltatása, és a cég nyilvánvalóan amit …