2020. február 21., péntekMa Eleonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.21. Eleonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Rainbow Six Siege – 100 operátorig meg sem akarnak állni a fejlesztők

Hirdetés

Rainbow Six Siege – 100 operátorig meg sem akarnak állni a fejlesztők

Egy interjú során a Rainbow Six Siege e-sportért felelős vezetője, Wei Yue és a Ubisoft ugyancsak e-sportos ügyekben illetékes fejese, Che Chou arról mesélt, hogy 100 operátorral akarják megtölteni az elkövetkező évek során népszerű játékukat. 

Az említett interjúban a két e-sport szakember hangsúlyozta, hogy immár elkerülhetetlen az e-sport széleskörű elfogadása, ami fontos szerepet játszik a Siege élettartamának kitolásában is. Chou hozzátette, nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint azt, hogy több mint tíz éven át életben tartsák a játékot, ezalatt pedig a Siege végig egy kiváló, szórakoztató e-sport cím maradjon. Yue kiegészítette kollégája mondandóját azzal, hogy az említett tíz év során 100 operátort akarnak elérhetővé tenni a játékban, szóval még nagyon hosszú út áll előttük – az Operation: Ember Rise frissítésnek hála immár 50 operátor választható a Siege-ben (a Recruitokat nem számolva), tehát a nagy terv felével már készen is vannak. 

Hirdetés

Mindezek fényében nem is csoda, hogy minden bizonnyal a következő konzolgeneráción is pörgethetjük majd a Rainbow Six Siege-et. Szerintetek tényleg egy évtized múlva is ugyanígy fogunk örülni a századik operátornak, mint most Goyónak és Amarunak?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/rainbow-six-siege-100-operator-20190819-267210.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …