2020. május 31., vasárnapMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Rage 2 – egy napig sem bírta a Denuvo, értelmetlenné vált a DRM

Hirdetés

Rage 2 – egy napig sem bírta a Denuvo, értelmetlenné vált a DRM

A “dolgok, amiket nem szeretnek a gamerek” listán továbbra is előkelő helyen szerepel a Denuvo, az egykor feltörhetetlennek hitt másolásvédelmi rendszer, amit néhány kiadó még előszeretettel használ, sajnos egyre kevesebb sikerrel.

A tegnap debütált Rage fejlesztői is fizettek azért, hogy Denuvo védje a játékukat, azonban kevesebb mint 24 óra alatt értelmetlenné vált a védelem. Ezzel a Devil May Cry után ez a második játék idén, ami egy napot se bírt ki, de a Far Cry New Dawn 6, vagy a Metro: Exodus 4 napja sem épp lenyűgöző.

A törést egyébként azért tudták ilyen gyorsan elkövetni a crackerek, mert bár a steames változat tartalmazta a Denuvót, a Bethesda Launcherbe felkerülő .exe fájl nem, ez pedig elég triviálissá tette a rendszer megkerülését.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/rage-2-denuvo-crack-263206.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …