2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Próbáltad már a VR-ozást? A PlayIT Budapesten megteheted!

Hirdetés

Próbáltad már a VR-ozást? A PlayIT Budapesten megteheted!

Sokaknál eljött már az a pont, amikor annyi VR-os játék keltette fel a figyelmüket, hogy maguk is beszereztek egy szettet.

Azonban ugyancsak sokan vannak, akik még nem szánták rá magukat a vásárlásra. Nekik különösen ajánlott a június 1-jei, budapesti PlayIT-en felkeresni a VR-os állomásokat. A Sony PlayStation VR játékzónában megnézhetitek, milyen a május 28-án megjelenő Blood & Truth, mely a fantasztikus, a PlayStation VR Worlds keretében elérhető The London Heist koncepcióját fejleszti tovább; kipróbálhatjátok az Immortal Legacy: The Jade Cipher nevű lövöldözős horrort, a multis Firewall Zero Hourt, a ritmusos-kardozós Beat Sabert és a fantasztikus platformert, az Astro Bot: Rescue Missiont. 

A Beat Saber továbbá az Oculus Rift és a Touch kontrollerek segítségével is játszható lesz a rendezvényen, ahogy a Valve által fejlesztett The Lab VR is. Ajánlott emellett meglátogatni a LINKUP Virtuális Valóság és Elektronikus Sport Egyesületet, ahol új projekteket is megismerhettek.

Akit inkább az AR, avagy a kiterjesztett valóság érdekel, a Star Wars: Jedi Challenges AR-ban indulhat el a jedivé, sithté vagy épp holosakk mesterré válás útján.

Hirdetés

Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT.hu-n, illetve a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben. A linkeken további infókat találhattok a programokról.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-budapest-vr-jatekok-263478.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legjobb mobiljátékok a héten

A legjobb mobiljátékok a héten

A Gears széria spin-offja mellett javasoljuk még, hogy próbáljátok ki a GRIS-t és a while …