2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Próbáld ki a Hama uRage legújabb perifériáit!

Hirdetés

Próbáld ki a Hama uRage legújabb perifériáit!

Egyre jobban érezhető, hogy közeleg a karácsony, a szeretet és a nagy kiköltekezések ünnepe. A budapesti PlayIT tökéletes alkalmat kínál majd arra, hogy kipróbáljatok ezt-azt, amit aztán felírhattok a karácsonyi kívánságlistára, vagy akár rögtön meg is vehettek a helyszínen.

A Hama uRage perifériáit most is bátran merjük ajánlani, többször is olvashattatok már nálunk róluk. Kedvező az áruk, sokáig bírják a strapát, nagyon kényelmesek, segíthetnek, hogy jobb játékossá váljatok. A cég ezúttal egy új terméket is bemutat a PlayIT-en, a uRage M3chanical mechanikus, RGB LED világításos billentyűzetet, amely nem csak szép, de a mellékelt szoftverrel részletesen testre is szabható.

Ezt és több más Hama uRage terméket a Fortnite, a PUBG, a Counter-Strike: Global Offensive, a Minecraft vagy a Hearthstone segítségével tesztelhettek, csak keressétek a Hama standját a PlayIT-en november 17-18-án. Ha valamelyik megtetszik, a Konzolvilágnál akár azonnal, kedvezményesen megszerezhetitek.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hardver/hama-urage-playit-255509.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …