2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / PlayStation 4 Pro – váratlanul megjelent egy új modell

Hirdetés

PlayStation 4 Pro – váratlanul megjelent egy új modell

A Sony legerősebb konzolján eleve is remek élmény játszani, de néhány modell olyan hangosan zúg, hogy azt csak a zajszűrős fejhallgatót használók nem hallják.

Erre a problémára is megoldást talált a kiadó, aki csendben piacra dobta a CUH-7200-as modellt, mely a Red Dead Redemption 2-es gépcsomagban is megtalálható. Halkabb, viszont állítólag egy picit jobban melegszik, de nem kell félni, hogy emiatt meghibásodik. Lecserélték a tápcsatlakozót is, a nagyobb, PC-knél is használt kábelt leváltotta a kisebb, 8-as alakú, ami az alap PlayStation 4-hez, a Slimhez és az Xbox One S-hez is jár. Várhatóan a jelenleg piacon lévő modelleket nem vonják vissza, így kell egy kis idő, hogy már ez legyen megtalálható a boltokban, de a karácsonyi szezonban jó eséllyel ki lehet fogni egy ilyet. Illetve, mint említettük, ha az RDR2-es csomagot veszitek és a CUH-7216B kód szerepel a dobozán, tutira ezt kapjátok.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hardver/playstation-4-pro-cuh-7200-255564.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – felújítva kapjuk meg a zombis szériát

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók …