2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Overwatch-szerű lövöldén dolgozik a The Creative Assembly?

Hirdetés

Overwatch-szerű lövöldén dolgozik a The Creative Assembly?

Bár tudjuk, hogy jön az Alien: Isolation Nintendo Switchre, abban megegyezhetünk, hogy nem a portolással van elfoglalva a The Creative Assembly teljes csapata, sokkal inkább azzal a titokzatos FPS-sel, amelyről annyi derült ki eddig, hogy nem egy meglévő licencet használ. 

A csapat most egy érdekes állást hirdetett meg: “Lead Hero Designert” keresnek, azaz olyasvalakit, aki a lövöldében egymással harcoló hősöket tervezi meg. A leendő munkatársnak olyan “izgalmas, játszható karakterek fejlesztését” kell vezetnie, amelyek különböző egyedi képességekkel rendelkeznek. A pozícióhoz szükséges még a monetizációban és a jutalmakban való jártasság is, vagyis számíthatunk kozmetikai cuccokra és mikrotranzakcióra is. 

Az elhangzottak alapján a The Creative Assembly új címe leginkább az Overwatch-hoz hasonlíthat majd, amely kissé furcsának tűnik egy olyan csapattól, amely a Total War szériáért és az Alien: Isolationért felelt egy olyan piacon, amely telítve van a hasonló lövöldékkel, de bízunk benne, hogy a stúdió képes lesz a koncepciót érdekessé tenni. Kíváncsian várjuk a leleplezést. Ti mit gondoltok?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-creative-assembly-uj-ip-265698.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …