2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Overwatch-szerű lövöldén dolgozik a The Creative Assembly?

Hirdetés

Overwatch-szerű lövöldén dolgozik a The Creative Assembly?

Bár tudjuk, hogy jön az Alien: Isolation Nintendo Switchre, abban megegyezhetünk, hogy nem a portolással van elfoglalva a The Creative Assembly teljes csapata, sokkal inkább azzal a titokzatos FPS-sel, amelyről annyi derült ki eddig, hogy nem egy meglévő licencet használ. 

A csapat most egy érdekes állást hirdetett meg: “Lead Hero Designert” keresnek, azaz olyasvalakit, aki a lövöldében egymással harcoló hősöket tervezi meg. A leendő munkatársnak olyan “izgalmas, játszható karakterek fejlesztését” kell vezetnie, amelyek különböző egyedi képességekkel rendelkeznek. A pozícióhoz szükséges még a monetizációban és a jutalmakban való jártasság is, vagyis számíthatunk kozmetikai cuccokra és mikrotranzakcióra is. 

Az elhangzottak alapján a The Creative Assembly új címe leginkább az Overwatch-hoz hasonlíthat majd, amely kissé furcsának tűnik egy olyan csapattól, amely a Total War szériáért és az Alien: Isolationért felelt egy olyan piacon, amely telítve van a hasonló lövöldékkel, de bízunk benne, hogy a stúdió képes lesz a koncepciót érdekessé tenni. Kíváncsian várjuk a leleplezést. Ti mit gondoltok?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-creative-assembly-uj-ip-265698.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

Több alkotásban, például a Payday 2-ben és a Fortnite Battle Royale-ban is feltűnt már John …