2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Overwatch – mindenkinek újra le kell tölteni az egész játékot

Hirdetés

Overwatch – mindenkinek újra le kell tölteni az egész játékot

A Blizzard igyekszik nem csak új tartalommal frissen tartani, hanem technikailag is javítani az Overwatchot, ami néha apró áldozatokkal jár. 

Hamarosan érkezik a játék következő frissítése, ami elhozza Ashe-t és mindenki új kedvencét, BOB-ot. Viszont érkezik velük egy rakás javítás is, melyek csökkentik a töltési időt, optimalizálják a memóriát a gyengébb gépeken, csökkentik a PS4-es változat által használt lemezterületet, javítják a pályák hibáit, és felkészítik a játékot a jövőbeli tartalmakra. PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt kötelező lesz a teljes kliens újratelepítése, viszont a játék legalább nem nagy, 10-15 giga letöltése kibírható. A PC-seknek esetleg érdemes lekapni addig is a PTR klienst, ami már tartalmazza az újítások egy részét, így később kevesebbet kell letölteni. A pontos változtatásokról és a patch érkezésének dátumáról később mondanak majd el mindent.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/overwatch-letoltes-255617.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soulcalibur 6 - bejelentették a következő karaktert

Soulcalibur 6 – bejelentették a következő karaktert

Ahogyan a SoulCalibur VI tesztünkben is írtuk, a Bandai Namco verekedős játékszériájának legújabb darabja minden …