2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Otthagyta a projektet az Amazon-féle A Gyűrűk Ura sorozat egyik színésze

Otthagyta a projektet az Amazon-féle A Gyűrűk Ura sorozat egyik színésze

Egyelőre nem sokat tudunk az Amazon saját A Gyűrűk Ura sorozatáról azon túl, hogy csillagászati összegeket költenek majd rá, de például azt elég sok forrásból hallani lehetett, hogy Will Poulter is a stáb tagja. Sokan egyből arra tippeltek, hogy Poulter az ifjú Elrondot alakíthatja majd. Nos, ez már sosem fog kiderülni, a színész ugyanis otthagyta a projektet. 

Nem tudunk, hogy egészen pontosan mi is vezethetett a szakításhoz, de a Variety információi alapján az  biztosnak tűnik, hogy Will Poulter immár nem kötődik a sorozathoz. Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Maxim Baldry és Ema Horvath merült még fel korábban potenciális szereplőként, de arról egyelőre nem esett szó, hogy az ő esetükben is történt-e bármiféle változás. 

Az Amazon Másodkorban játszódó A Gyűrűk Ura sorozatát jelenleg JD Payne és Patrick McKay készíti elő, producerként Bryan Cogman csatlakozott hozzájuk, J.A. Bayona pedig elvileg rendezőként fog közreműködni több epizód esetében is. Az első évad elvileg 20 epizódból áll majd, de ez egyelőre csak terv, a forgatások során még bármi változhat – a munkálatok egyébként Új-Zélandon pörögnek majd. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/will-poulter-amazon-lord-of-the-rings-271906.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …