2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nyugat-Virginia teljesen bepörgött a Fallout 76-tól

Hirdetés

Nyugat-Virginia teljesen bepörgött a Fallout 76-tól

A Fallout játékokban az Egyesült Államok számos területét meglátogathattuk, de Nyugat-Virginia tényleg nagyon büszke, hogy a Bethesda őket választotta.

Jim Justice kormányzó bejelentette, hogy a turisztikai hivatal és a Bethesda megállapodást kötött a Fallout 76 promózására. Azt mondta,

“Végre eljött az ideje, hogy a világ lássa, milyen kincs Nyugat-Virginia. Éveken át mondogattam, hogy nálunk minden megvan: gyönyörű látkép, a legjobb emberek, és még ennél is több. Most pedig megoszthatjuk mindezt a videojáték ezen különleges lencséjén keresztül mindenkivel.”

A turisztikai hivatal feladata, hogy promózza az államot és annak különlegességeit, helyszíneit. Első lépésként közzétettek néhány összehasonlító képet a nevezetességekről, ahogy azok a játékban és a valóságban megjelennek, illetve a szörnyekről, melyeket a helyi folklór ihletett. Haláli jó arcok.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/fallout-76-west-virginia-turizmus-254467.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dragons: Dawn of New Riders teszt - nem csak a gyereknek lesz jó

Dragons: Dawn of New Riders teszt – nem csak a gyereknek lesz jó

Nincs túl jó híre a filmek alapján készült játékoknak, ez sok év keserű tapasztalatából kinőtt …