2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ninja is áttérhet a Fortnite-ról a Call of Duty: Black Ops 4-re

Hirdetés

Ninja is áttérhet a Fortnite-ról a Call of Duty: Black Ops 4-re

Tyler “Ninja” Blevins napjaink legnépszerűbb streamere a Twitchen a maga 11 millió követőjével. Ideje nagy részét Fortnite-ozással tölti, de ez megváltozhat, és ha ő lép, valószínűleg rajongói közül is sokan fognak.

A napokban az egyik streamje során felhúzta magát egyrészt a közösségen, másrészt egy glitchen, majd végül azon, hogy stream sniping áldozatává vált, azaz valaki úgy lőtte le, hogy közben nézte a streamjét. Miután ez összegyűlt, annyit mondott: 

“alig várom már, hogy az a francos Call of Duty megjelenjen.”

Persze ha nem néznék a streamjeit több tízezren, és nem ő lenne a legnépszerűbb streamer, ez nem volna hír, viszont érdekes lesz látni, a játékváltás milyen hatást gyakorol majd akár a Fortnite, akár a Call of Duty: Black Ops 4 népszerűségére. Az sem biztos, hogy teljesen átpártol. Mivel a Fortnite-nál egyáltalán nem tudunk játékosszámot, a Black Ops 4 pedig most indul, ezt kicsit nehezebb lesz megmondani, de figyelünk, hátha kiderül valami.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/ninja-fortnite-call-of-duty-black-ops-4-254471.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen …