2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nem szűnik meg a Nintendo 3DS támogatása a Switch Lite megjelenését követően sem

Hirdetés

Nem szűnik meg a Nintendo 3DS támogatása a Switch Lite megjelenését követően sem

A Nintendo tegnap mutatta be a legújabb gépét, a Switch Lite-ot, amely a hagyományos konzolnál könnyebb, kisebb és limitált funkciókkal bír. Feltehetően annak a célcsoportnak tervezik, amely tagjai a 3DS-en játszanak, de ettől függetlenül a régebbi gép támogatása sem fog megszűnni.

A Nintendo ugyanis megerősítette azt a hírt, hogy amíg van rá igény, addig nem fognak elfeledkezni a 3DS-ről. Doug Bowser a Switch Lite bejelentését követően és még az E3-on is beszélt a 3DS-ről, és kifejtette, hogy ez a gép kiváló lehetőséget biztosít a fiatalok számára, hogy megismerkedjenek a Nintendo játékaival, mindezt méltányos áron.

A Nintendo gazdasági beszámolói alapján továbbra is jól teljesít a 3DS, a viszonteladók a jövőben is támogatni fogják a hardver és a szoftver vonalon is. Új játékot ugyan nem jelentettek be a 3DS-re, de az örömteli hír, hogy a Nintendo nem fog elfeledkezni a konzolról az utód megjelenését követően.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/nintendo-3ds-support-doug-bowser-265677.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …