2019. június 25., keddMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nem kizárt, hogy még több Blizzard-játék érkezik Nintendo Switch-re

Hirdetés

Nem kizárt, hogy még több Blizzard-játék érkezik Nintendo Switch-re

Számos platformot meghódított már a Diablo III, ami a Reaper of Souls kiegészítővel és a Rise of Necromancer DLC-vel együtt tavaly a Nintendo hibrid konzoljára is megjelent. A hack and slash kaland jól szuperált a gépen, így elképzelhető, hogy a fejlesztők még nagyobb figyelmet fordítanak a platformra a későbbiekben.

J. Allen Brack, a Blizzard vezetője nemrég egy interjúban árulta el, hogy szívesen együttműködnének még a Nintendóval a jövőben. Brack szerint a Switchnek van néhány olyan egyedi tulajdonsága, amivel az Xbox és a Sony gépei nem rendelkeznek, így pedig folyamatosan agyalnak azon, milyen játékot lehetne egy ilyen platformra készíteni.

A stúdió elnöke hozzátette még, hogy nagyszerű partner volt a Nintendo, és nagyon elégedettek a kollaboráció végeredményével. Nagy valószínűséggel a rajongók is hasonlóképp vélekednek, ugyanis tényleg elég jól működik a Diablo III: Eternal Collection a hibrid masinán.

Hirdetés

Ti milyen Blizzard-játékot látnátok szívesen a Switchen?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/blizzard-nintendo-switch-263372.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hearthstone - két lap kikerül, de jön helyettük egy csomó másik

Hearthstone – két lap kikerül, de jön helyettük egy csomó másik

Az új frissítések és kiegészítők megjelenésének köszönhetően folyamatosan változik a Hearthstone metája, így néhány havonta …