2019. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nem fogunk idén erősebb Nintendo Switchet kapni

Hirdetés

Nem fogunk idén erősebb Nintendo Switchet kapni

Márciusban még az a szóbeszéd járta, hogy a Nintendo két újfajta Switch konzolt fog kiadni idén: egy olcsóbb verziót, amelyből kihagy bizonyos funkciókat és egy drágábbat, amely erősebb lesz – bár nem annyira, mint a PS4 Pro vagy az Xbox One X. A valóság viszont az, hogy csak egyik fog megvalósulni ebben az évben. 

A CNET beszámolója szerint a Nintendo of America elnöke, Doug Bowser egy sajtótájékoztatón mondta el, hogy a nemrég bejelentett Nintendo Switch Lite lesz az egyetlen új konzol, amely az idei ünnepi szezonban megjelenik, vagyis egyelőre biztosan nem fog kapni upgrade-et a Switch. 

Ez azt jelenti, hogy a Nintendo Switch Prót – vagy bárhogy is hívják majd az új változatot – biztosan nem fogják piacra dobni 2020-nál előbb, viszont a Nintendo által benyújtott szabadalmi kérelmek alapján – amiket a The Verge fülelt le – a processzor és a flash memória is fejlődni fog. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/nintendo-switch-pro-konzol-265697.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

Több alkotásban, például a Payday 2-ben és a Fortnite Battle Royale-ban is feltűnt már John …