2019. október 20., vasárnapMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Nem fogunk idén erősebb Nintendo Switchet kapni

Hirdetés

Nem fogunk idén erősebb Nintendo Switchet kapni

Márciusban még az a szóbeszéd járta, hogy a Nintendo két újfajta Switch konzolt fog kiadni idén: egy olcsóbb verziót, amelyből kihagy bizonyos funkciókat és egy drágábbat, amely erősebb lesz – bár nem annyira, mint a PS4 Pro vagy az Xbox One X. A valóság viszont az, hogy csak egyik fog megvalósulni ebben az évben. 

A CNET beszámolója szerint a Nintendo of America elnöke, Doug Bowser egy sajtótájékoztatón mondta el, hogy a nemrég bejelentett Nintendo Switch Lite lesz az egyetlen új konzol, amely az idei ünnepi szezonban megjelenik, vagyis egyelőre biztosan nem fog kapni upgrade-et a Switch. 

Ez azt jelenti, hogy a Nintendo Switch Prót – vagy bárhogy is hívják majd az új változatot – biztosan nem fogják piacra dobni 2020-nál előbb, viszont a Nintendo által benyújtott szabadalmi kérelmek alapján – amiket a The Verge fülelt le – a processzor és a flash memória is fejlődni fog. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/nintendo-switch-pro-konzol-265697.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …