2020. február 18., keddMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
2020.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 334,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 314,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Need for Speed Heat – tekintélyes mennyiségű autót vihetünk versenybe

Hirdetés

Need for Speed Heat – tekintélyes mennyiségű autót vihetünk versenybe

A kezdeti titkolózás után, most nagyobb sebességre váltott az új NFS játék marketingje. Tegnap a gamescomon láthattuk, hogyan működnek majd a versenyek, milyen lesz a tuningolás és a karakterek testreszabása a Need for Speed Heatben, de mindez mit sem érne, ha nem tudnánk, hogy milyen járgányokkal hasíthatjuk majd az aszfaltot.

Az EA nem maradt sokáig adósunk az autók listájával, egy igen változatos repertoárból választhatjuk majd ki a nekünk megfelelőt. Akad itt igazi klasszikus a ’60-as évekből, mint a James Bond filmekből is ismert Aston Martin DB5, de jól bevált sportautók egész garmadája áll rendelkezésünkre, ha csak a sebesség érdekel, sőt még olyan modelleket is versenybe vihetünk, amik a való életben majd csak a jövőben jelennek meg. A teljes listát az EA honlapjára látogatva érhetitek el, hogy már most megtervezhessétek mivel szeretnétek az utca királyává válni. Az utóbbi Need for Speed játékok szegényesebb kínálata után ez most üdítő, reméljük a játék is az lesz.

A Need for Speed Heat november 8-án rajtol PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/need-for-speed-heat-auto-lista-267276.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …