2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Napi büntetés: karambol lett az eddigi leghülyébb Bird Box kihívás vége

Hirdetés

Napi büntetés: karambol lett az eddigi leghülyébb Bird Box kihívás vége

Elég nagy népszerűségnek örvend a Netflix egyik új filmje, a Bird Box, amiben a Sandra Bullock által játszott főhősnek sok esetben bekötött szemmel kell túlélnie a kalandot. Azonban valamilyen oknál fogva egy új mém lett ebből az egészből, és már meg is történt az első komolyabb baleset.

A Utah államban lévő Layton City rendőrsége a Twitteren tett közzé egy nemrég történt esetet, amely során egy 17 éves lány a Bird Box kihívást követve egész egyszerűen az arcába húzta a sapkáját vezetés közben, miközben még egy 16 éves utas is ült a járműben. Érthető módon nem tartott sokáig a mutatvány, ugyanis a lány hamar átsodródott a másik sávba, ahol aztán összeütközött egy másik autóval, majd még egy zajvédő falnak és egy lámpaoszlopnak is ütközött

Csodával határos módon senki sem sérült meg a balesetben, de remélhetőleg ez elég intő jel azok számára, akik eddig csak tervezgették, hogy kipróbálják ezt a furcsa kihívást. Korábban egyébként már a Netflix is megkérte a rajongókat, hogy ne csinálják a Bird Box kihívást, de úgy tűnik, nem mindenki hallgat a kedvenc streaming oldalára.

Ti láttátok már a filmet?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/napi-buntetes-bird-box-kihivas-258161.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

21 percnyi játékmenetet kaptunk a System Shock remake-ből

21 percnyi játékmenetet kaptunk a System Shock remake-ből

A jelek szerint végre sínen van a Nightdive által fejlesztett System Shock remake, ami az …