2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Na, csak megjelenhet az Agony Unrated

Hirdetés

Na, csak megjelenhet az Agony Unrated

Nézzük át újra az Agony eddigi történelmét: hosszú fejlesztés után megjelent, viszont néhány, igazán extrém jelenetet kivágtak belőle, amit YouTube-on próbáltak közzétenni, de onnan gyorsan törölték. A csapat megígérte, hogy belepatcheli a játékba a kivágott jeleneteket, így kijátszva a korhatárbesorolási bizottságot, majd miután ez a terv meghiúsult, úgy döntött, kiad Steamen egy cenzúrázatlan változatot. Aztán ez gyorsan átfordult: a legutóbbi infó az volt, hogy nem hogy Agony Unrated nem lesz, de a Madmind is megszűnhet.

És végül eljött a mai nap, amikor megjelent az Agony Unrated termékadatlapja a Steamen. Ennél kiadóként és fejlesztőként is a kreatív vezető, Tomasz Dutkiewicz van feltüntetve, a megjelenési dátumhoz pedig október 31-ét írták. Legkésőbb akkor kiderül, mi ez az egész. 

Persze az új kiadás csak azoknak szól, akik az eredetit is szerették, és csak néhány jelenettel kínál többet. Látva az Agony számait, egészen biztosan állíthatjuk, hogy fölöslegesen dolgozik vele a fejlesztőcsapat, de ők tudják, mivel töltik az idejüket.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/agony-unrated-20181017-254671.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Itt élned, halnod kell! - SCUM Livestream

Itt élned, halnod kell! – SCUM Livestream

A SCUM tavaly nyáron debütált a Steam Early Access programjában, és az év egyik legjobban …