2019. szeptember 21., szombatMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Mortal Kombat 11 – titkos kivégzésekkel oktatja a játékosokat a mesterséges intelligencia

Hirdetés

Mortal Kombat 11 – titkos kivégzésekkel oktatja a játékosokat a mesterséges intelligencia

A Mortal Kombat széria mindig is híres volt az apróbb részleteiről és eldugott titkairól, most pedig újabb érdekességet fedeztek fel a rajongók, méghozzá az MI közreműködésének hála, egy youtuber pedig össze is szedte a legújabb brutalityket.

A Mortal Kombat 11 számos gyűjtögetni való finomság van, beleértve jó pár különleges, és legalább annyira látványos brutality mozdulatot, amivel még stílusosabbá tehetjük a kör végi kivégzéseket. A legutóbbi frissítéssel pedig új, rejtett brutalitykis kerültek a játékba, az egészben pedig az a legérdekesebb, hogy bármiféle leírás hiányában a játékosok miképpen is fedezik fel azokat.

Mi magunk nem tudjuk előcsalni meccs közben azokat a mozdulatokat, amiket még nem oldottunk fel, így a véletlen folytán sem akadhatunk azokra – ám a játékosokkal szemben álló mesterséges intelligencia számára minden képesség és különleges mozdulat adott. A Nick and Autumn nevű YouTube-csatorna pedig össze is gyűjtötte a legújabb titkos brutalityket, pusztán azzal, hogy hagyták az MI-nek, hogy szabadon püfölhesse a karakterüket.

Nektek mi a legnagyobb játékbeli felfedezésetek?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/mortal-kombat-11-mi-brutalitasok-267311.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …