2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 316,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Mortal Kombat 11 – teljesen testreszabhatjuk a karaktereket

Hirdetés

Mortal Kombat 11 – teljesen testreszabhatjuk a karaktereket

Az The Game Awardson leleplezték a Mortal Kombat széria legújabb darabját, vagyis a 11. epizódot. Ráadásul nem is kell már olyan sokat várnunk a játékra, hiszen a Mortal Kombat 11 már jövő áprilisban megérkezik. Addig azonban még bőven van idő mesélni a részletekről.

Most például az derült ki, hogy teljesen szabad kezet kapunk majd a karakterek egyes képességeinek alakításában, mi választhatjuk ki egyedi támadásaikat és speciális mozdulataikat is. Az előző részben ugyebár három előre összeállított karakterverzióból választhattunk minden harcos esetén, most viszont minden tekintetben testreszabhatóak lesznek a szereplők. Ed Boon szerint végtelen variációs lehetőség várja a játékosokat a Custom Character Variation System nevezetű új rendszerben. 

Hamarosan még többet megtudhatunk majd a játékról, ugyanis január 17-re tervez a NetherRealm csapata egy külön rendezvényt, ahol egyrészt kipróbálható lesz a Mortal Kombatt 11, másfelől pedig egy az esemény rögtön egy előadással indul majd, ahol egy csomó új infót feltárnak előttünk. 

A Mortal Kombat 11 a jelenlegi tervek szerint 2019 április 23-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/mortal-kombat-11-karakterek-256851.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Apple Arcade - ezt tudja az Apple előfizetéses játékos szolgáltatása

Apple Arcade – ezt tudja az Apple előfizetéses játékos szolgáltatása

Olykor-olykor előfordul az Apple előadásain, hogy szó esik játékokról, de ritkán hallani olyat, hogy a …