2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / MNEB – megvan a döntők menetrendje!

Hirdetés

MNEB – megvan a döntők menetrendje!

A hétvégén még várnak ránk a League of Legends rájátszás mérkőzései, de ezt követően minden játék minden döntőbe jutott csapata és játékosa a végső megmérettetésre gyúrhat.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első döntőinek a november 17-18-án zajló budapesti PlayIT szolgáltat majd helyszínt, a meccseket a jelenlévők élőben izgulhatják végig az A csarnokban. Három területen zajlanak a küzdelmek: a Rainbow Six: Siege, a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends az 5v5 színpadon, a Hearthstone, valamint a Tekken 7 vendégbajnokság és a HUNESZ FIFA 19 FUT Kupa döntői az 1v1 színpadon, mag a PlayerUnknown’s Battlegrounds a Battle Royale Arénában lesz megtalálható. Ez utóbbi esetében szombat délután mindenki lehetőséget kap a játékra, vasárnap pedig délelőtt 10-től pörög a szabad Fortnite-ozás. A streameket az iménti linkekre kattintva nyithatjátok meg. Íme a pontos menetrend:

Hirdetés

Találkozzunk ott a jövő hétvégén, jó hangulat lesz, sok játék, sok móka, dráma, izgalom; ne hagyjátok ki a történelmi pillanatot!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/mneb-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-donto-255560.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Esport Universumos cimboráink már tavaly szeptemberben is rendeztek egy Heartstone Magyar Kupa powered by Vodafone elnevezésű …