2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Játék / MNEB – megvan a döntők menetrendje!

Hirdetés

MNEB – megvan a döntők menetrendje!

A hétvégén még várnak ránk a League of Legends rájátszás mérkőzései, de ezt követően minden játék minden döntőbe jutott csapata és játékosa a végső megmérettetésre gyúrhat.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első döntőinek a november 17-18-án zajló budapesti PlayIT szolgáltat majd helyszínt, a meccseket a jelenlévők élőben izgulhatják végig az A csarnokban. Három területen zajlanak a küzdelmek: a Rainbow Six: Siege, a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends az 5v5 színpadon, a Hearthstone, valamint a Tekken 7 vendégbajnokság és a HUNESZ FIFA 19 FUT Kupa döntői az 1v1 színpadon, mag a PlayerUnknown’s Battlegrounds a Battle Royale Arénában lesz megtalálható. Ez utóbbi esetében szombat délután mindenki lehetőséget kap a játékra, vasárnap pedig délelőtt 10-től pörög a szabad Fortnite-ozás. A streameket az iménti linkekre kattintva nyithatjátok meg. Íme a pontos menetrend:

Hirdetés

Találkozzunk ott a jövő hétvégén, jó hangulat lesz, sok játék, sok móka, dráma, izgalom; ne hagyjátok ki a történelmi pillanatot!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/mneb-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-donto-255560.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anthem - ekkor kezdődik a következő livestream

Anthem – ekkor kezdődik a következő livestream

November elején egy háromnegyed órás livestream zajlott le, amelyben az Anthem két vezető producere mutatta …