2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Men in Black – megvan a reboot címe

Hirdetés

Men in Black – megvan a reboot címe

A Men in Black reboot poszterei először a brazil comic-conon, a CCXP-n bukkantak fel, ahol egyébként a Sony egy panelen mesélni is fog a készülő rebootról. Kis szerencsével egy Pókember trailer is jönni fog onnan.

A Sony később hivatalosan is megerősítette a címet, így már biztos, hogy MIB International néven jön az új felvonás. Chris Hemsworth és Tessa Thompson már végeztek a forgatásokkal, és mindketten nagyon izgatottak voltak, hogy újra együtt dolgozhattak a Thor: Ragnarok után. A film rendezéséért egyébként F. Gary Gray felel.

A jövő nyári premieren kívül semmi mást nem tudni a moziról, az alkotók teljes titkolózásba burkolóztak. Egyelőre az sem biztos, hogy Tommy Lee Jones és/vagy Will Smith visszatérnek-e egy cameo erejéig. Mi egy picit reméljük.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/men-in-black-international-sony-bejelentes-256722.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Super Smash Bros. Ultimate - nyugalom, banánnal is lehet játszani

Super Smash Bros. Ultimate – nyugalom, banánnal is lehet játszani

Ha úgy érzed, hogy jó vagy egy játékban, mindig jusson eszedbe: valaki banánnal nyomja. Szinte …