2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Men in Black – megvan a reboot címe

Hirdetés

Men in Black – megvan a reboot címe

A Men in Black reboot poszterei először a brazil comic-conon, a CCXP-n bukkantak fel, ahol egyébként a Sony egy panelen mesélni is fog a készülő rebootról. Kis szerencsével egy Pókember trailer is jönni fog onnan.

A Sony később hivatalosan is megerősítette a címet, így már biztos, hogy MIB International néven jön az új felvonás. Chris Hemsworth és Tessa Thompson már végeztek a forgatásokkal, és mindketten nagyon izgatottak voltak, hogy újra együtt dolgozhattak a Thor: Ragnarok után. A film rendezéséért egyébként F. Gary Gray felel.

A jövő nyári premieren kívül semmi mást nem tudni a moziról, az alkotók teljes titkolózásba burkolóztak. Egyelőre az sem biztos, hogy Tommy Lee Jones és/vagy Will Smith visszatérnek-e egy cameo erejéig. Mi egy picit reméljük.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/men-in-black-international-sony-bejelentes-256722.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dragons: Dawn of New Riders teszt - nem csak a gyereknek lesz jó

Dragons: Dawn of New Riders teszt – nem csak a gyereknek lesz jó

Nincs túl jó híre a filmek alapján készült játékoknak, ez sok év keserű tapasztalatából kinőtt …