2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Megvan a hivatalos neve a Disney streaming szolgáltatásának

Hirdetés

Megvan a hivatalos neve a Disney streaming szolgáltatásának

Jó ideje tudjuk már, hogy a Disney készül egy Netflix-szerű megoldással a saját sorozatainak. Hamarosan kedvenc szuperhőseink történeteit előfizetési díj fejében követhetjük majd, de ezen kívül semmi hivatalos konkrétumot nem kaptunk.

Néhány órája a Disney hivatalos Twitter profilján keresztül jött a hír, miszerint a szolgáltatás neve Disney+ lesz. A név nem túl egyedi, de legalább egy vonalban van a sportcsatornájuk, az ESPN+ által elindított megnevezéssel. Azt, hogy pontosan mikor indul, még mindig nem tudjuk, de a cég legutóbbi jelentése szerint 2019. vége felé számíthatunk rá.

A tartalomlista még kétséges, egyelőre Loki és egy Skarlát boszorkány sorozatokról szólnak a pletykák, na meg ott van a most bejelentett Star Wars széria. Kicsit reménykedünk benne, hogy a Netflixről kidobott Luke Cage és Iron Fist is náluk végzi majd, de a hivatalos bejelentésekre még várnunk kell.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/disney-marvel-streaming-disney-255574.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – felújítva kapjuk meg a zombis szériát

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók …