2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Megszűnik a Prima Games, mely 28 évig készített kézikönyveket

Hirdetés

Megszűnik a Prima Games, mely 28 évig készített kézikönyveket

Amikor az internet még nem volt ennyire elterjedt, nem lehetett Google-ben vagy a YouTube-on megoldást keresni, ha elakadtunk egy játékban, jobbak akartunk lenni benne, vagy csak szimplán szerettünk volna mindent tudni. Még játékmagazinok is hoztak le teljes végigjátszásokat, tippeket, trükköket. Én például ennek köszönhetően tanultam meg a GTA III-ban a levágott szárnyú Dodóval repülni, és csak pár éve tudtam meg, hogy nem is kellett volna igazából elemelkednem a repülésre egyébként alkalmatlan masinával.

A Prima Games 28 éven át gyártotta a hivatalos kézikönyveket, decemberben például egy Fallout 76-os, prémium csomag jelenik meg, benne a könyvön kívül még sok minden mással. 2019 tavaszától azonban ennek vége, ugyanis a cég úgy érezte, nem tudja tartani az iramot a játékiparral, a piaci helyzet ellene dolgozik. Az irodák sorban zárnak majd be jövő márciusig. 

Nektek megvan valamelyik Prima guide?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/prima-games-guide-255618.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soulcalibur 6 - bejelentették a következő karaktert

Soulcalibur 6 – bejelentették a következő karaktert

Ahogyan a SoulCalibur VI tesztünkben is írtuk, a Bandai Namco verekedős játékszériájának legújabb darabja minden …