2020. szeptember 20., vasárnapMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Még nem ért véget a kaland, jövőre DLC-vel bővül The Outer Worlds

Még nem ért véget a kaland, jövőre DLC-vel bővül The Outer Worlds

A The Outer Worlds sok szempontból hasonlít az Obsidian Entertainment egyik korábbi játékára, a Fallout: New Vegasra, emiatt pedig igazi csemege lehet a szerepjátékok szerelmeseinek. Érthető módon így elég jó fogadtatásban is részesült, és úgy tűnik, akad még mesélnivalójuk a fejlesztőknek.

A stúdió közzétett a hivatalos fórumon egy bejegyzést, amiben köszönetet mond a fejlesztőknek, hiszen a játék több kategóriában is jelölve lett díjra a The Game Awardson. A srácok természetesen a rajongók felé is kifejezték hálájukat, amiért azok szavazatukkal megtisztelték őket. Egyúttal pedig hoztak egy fontos bejelentést, ugyanis elárulták, hogy a kalandnak még koránt sincs vége, és 2020-ban DLC-vel fog bővülni a The Outer Worlds története.

Konkrét részleteket egyelőre nem kaptunk, így nem tudni, hogy egy vagy több kiegészítésről van szó, és az sem világos, miféle új kalandokban lehet majd részünk. Az Obsidian ígérete szerint később derülnek csak ki a fontosabb tudnivalók, de addig is örülhetünk annak, hogy a csapat még nem végzett a játékkal.

Nektek hogy tetszett a The Outer Worlds?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-outer-worlds-dlc-271909.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …