2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Még idén megérkezik az Elite: Dangerous fejlesztőinek vadonatúj játéka

Hirdetés

Még idén megérkezik az Elite: Dangerous fejlesztőinek vadonatúj játéka

Több remek játékot is köszönhetünk a Frontier Developments csapatának, hiszen például az Elite: Dangerous és a Planet Coaster is nagy népszerűségnek örvendenek a játékosok körében. A srácok pedig már gőzerővel dolgoznak egy újdonságon, ami ha minden jól megy, még 2019-ben megérkezik.

Az eddig sem volt rejtély, hogy a stúdió egy új franchise-on dolgozik, de most végre egy apró, ám fontos részlet is kiderült róla. Egy pénzügyi beszámolóból tudtuk meg, hogy a Frontier Developments remekül halad egy egyelőre titkos projekt fejlesztésével, így még az idei év vége előtt meg fogjuk kapni a vadonatúj IP-n alapuló játékot.

Több részletet most nem kaptunk az alkotásról, de ha az tényleg a közeljövőben fog debütálni, akkor talán már nem kell sokat várnunk a nagy leleplezésre.

Hirdetés

Szerintetek milyen típusú játékon dolgozik a csapat?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/frontier-developments-uj-ip-megjelenes-259403.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Steel Division 2 - megint halasztották a megjelenést

Steel Division 2 – megint halasztották a megjelenést

A francia csapatnak van némi tapasztalata stratégiai játékokkal, 2000 óta gyártja azokat kisebb-nagyobb szünetekkel.  A …