2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Master Race figyelem! Jön a PC Building Simulator 1.0

Hirdetés

Master Race figyelem! Jön a PC Building Simulator 1.0

A PC Building Simulator lehetővé tette, hogy szabadon építgessük álmaink PC-jeit anélkül, hogy töbszáz ezer forintokat kelljen letennünk egy kasszánál. A játék 2016. óta fejlesztés alatt áll, azóta pedig rengeteget bővült.

Az alfa demó anno annyira felkeltette a PC-s közönség érdeklődését, hogy az itch.io harmadik legtöbbször letöltött programja lett. Miután a játék bekerült a Steam Early Access programjába egy hónap alatt 100 ezer darab kelt el belőle. A fejlesztők partneri kapcsolatba kerültek több hardvergyártóval is, így az alkatrészek felhozatala folyamatosan bővül.

A szabad PC építési mód mellett egy karrier mód is bekerült, amiben egy PC üzletet kell menedzselnünk. Egyesek csak sima vírusirtást kérnek, másoknak egy teljes gamer gépet kell összeraknunk. Egy szórakoztató és végtelenül nyugis adaléka lett ez a játéknak.

A PC Building Simulator hamarosan elhagyja az Early Acces programot. Az 1.0-s frissítés január 29-én érkezik. A fejlesztők ígérete szerint a program utána is folyamatos frissítéseket kap majd, bár a jelenlegi, gyakori frissítési ciklus helyett ritkább, nagyobb tartalmi csomagok formájában fogják bővíteni. Várjuk!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/pc-building-simulator-1-0-megjelenesi-datum-258133.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

21 percnyi játékmenetet kaptunk a System Shock remake-ből

21 percnyi játékmenetet kaptunk a System Shock remake-ből

A jelek szerint végre sínen van a Nightdive által fejlesztett System Shock remake, ami az …