2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Már Kratos is lehetsz a Skyrimben

Hirdetés

Már Kratos is lehetsz a Skyrimben

Lassan bevezethetnénk azt a mondást, hogyha valamit nem pakoltak bele a modderek a Skyrimbe, akkor az nem is létezik, elvégre az elmúlt években újraalkották benne a World of Warcraft világát, megoldották a motorozást, sőt Batman is saját modot kapott. De ez még nem minden. 

Egy lelkes modder, bizonyos PotatoFactory megoldotta, hogy a Skyrim játékosai ezentúl a PlayStation 4-es God of War Kratosával kalandozhassanak a Bethesda nyitott világú szerepjátékában, de természetesen kedvenc harcosunk a fegyvereit is hozta magával, így teljes az összkép. Mutatunk is róla egy képet: 

Hirdetés

Ahhoz, hogy ti is Kratosként flangálhassatok és harcolhassatok a Skyrimben nem kell mást tennetek, mint a letöltött fájlokat bemásoljátok abba a mappába, ahová telepítettétek a programot, majd a játékon belül az előhozható konzolba bepötyögitek a “showracemenu” kifejezést és kiválasztjátok a “My Breton” fajt, majd elfogadjátok. A modot ide kattintva tudjátok letölteni, itt részletesebb leírást is kaphattok róla. Ti ki fogjátok próbálni?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/skyrim-kratos-mod-259396.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összekeverték az Apex Legendsszel, sokan véletlenül egy hasonló nevű VR játékot vettek

Összekeverték az Apex Legendsszel, sokan véletlenül egy hasonló nevű VR játékot vettek

Az Apex Construct egy VR játék, ami tavaly márciusban jelent meg, mégis most pörögnek csak …