2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Már Kratos is lehetsz a Skyrimben

Hirdetés

Már Kratos is lehetsz a Skyrimben

Lassan bevezethetnénk azt a mondást, hogyha valamit nem pakoltak bele a modderek a Skyrimbe, akkor az nem is létezik, elvégre az elmúlt években újraalkották benne a World of Warcraft világát, megoldották a motorozást, sőt Batman is saját modot kapott. De ez még nem minden. 

Egy lelkes modder, bizonyos PotatoFactory megoldotta, hogy a Skyrim játékosai ezentúl a PlayStation 4-es God of War Kratosával kalandozhassanak a Bethesda nyitott világú szerepjátékában, de természetesen kedvenc harcosunk a fegyvereit is hozta magával, így teljes az összkép. Mutatunk is róla egy képet: 

Hirdetés

Ahhoz, hogy ti is Kratosként flangálhassatok és harcolhassatok a Skyrimben nem kell mást tennetek, mint a letöltött fájlokat bemásoljátok abba a mappába, ahová telepítettétek a programot, majd a játékon belül az előhozható konzolba bepötyögitek a “showracemenu” kifejezést és kiválasztjátok a “My Breton” fajt, majd elfogadjátok. A modot ide kattintva tudjátok letölteni, itt részletesebb leírást is kaphattok róla. Ti ki fogjátok próbálni?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/skyrim-kratos-mod-259396.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gears 5 - a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

Gears 5 – a rendező szerint barátságosak lesznek a mikrotranzakciók

A sorozat korábbi részeihez hasonlóan természetesen a Gears 5-ben is kiemelt szerepet kap majd a …