2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Magic: The Gathering Arena – 10 millió dolláros e-sport bajnokság indul

Hirdetés

Magic: The Gathering Arena – 10 millió dolláros e-sport bajnokság indul

A Wizards of the Coast bejelentette, hogy 2019-ben indul a Magic Pro League, amiben összesen 10 millió dollárt osztanak majd ki a legjobb játékosok között.

A Magic Pro League-be a világ 32 legjobb játékosa kerülhet majd be, akiket 75 ezer dolláros szerződésekkel próbálnak becsábítani, hogy ne csak játszanak, ahenm streameljenek is. Sok részlet egyelőre nem derült ki, de a kiadó a jelek szerint teljes mellszélességgel oda akar állni az e-sport mögé, hogy az egészből a rajongók, a profik, a szponzorok és a partnerek is profitáljanak.

Az e-sport liga márciusban debütál majd a PAX Easten, és a jelek szerint sikerült felkelteni néhány nagyob név figyelmét is. Az évek óta Hearthstone-t streamelő, de komoly Magices gyökerekkel rendelkező Savjz már be is jelentette, hogy visszatér és versenybe száll a bajnoki címért.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/esport/magic-the-gathering-arena-10-millio-dollaros-e-sport-bajnoksag-indul-256839.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mortal Kombat 11 - Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Mortal Kombat 11 – Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Még ezekben a percekben is zajlik a Chicago Comic and Entertainment Expón a NetherRealm panelbeszélgetése, a belengetett …