2019. február 23., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Left Alive – friss előzetessel mutatkoznak be a túlélők

Hirdetés

Left Alive – friss előzetessel mutatkoznak be a túlélők

A Final Fantasy-széria alkotói egy új műfajban is ki akarják próbálni magukat.

A Left Alive az invázió által sújtott fiktív Novo Slava túlélőinek történetét fogja elmesélni, ahogy mindent – ami maradt – kockára tesznek a szabadságukért. A túlélő-akciójáték legújabb előzetesében a főhősöket ismerhetjük meg egy kicsit alaposabban, de azért a játékmenet is hangsúlyos szerepet kap:

A játék fejlesztéséhez időközben olyan nevek is csatlakoztak, mint Toshifumi Nabeshima, az Armored Core széria korábbi fejlesztője, Takayuki Yanase, aki Xhenoblade Chronicles X munkálatain dolgozott, vagy épp Yoyi Shinkawa, aki a Kojima Productionst hagyta ott a Square Enix kedvéért. Az előzetesek egy igen kíméletlen világ képét festik, ám ezen árnyal a japán művekre jellemző hamisíthatatlan hangulat, ami a Left Alive esetében is rengeteg rajongó szívét megdobogtatja majd valószínűleg.

A Left Alive 2019 márciusában jelenik meg itthon PlayStation 4-re és PC-re egyaránt. Nektek mennyire fekszik a játék hangulata?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/left-alive-character-trailer-255817.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

Halo Infinite – jöhetnek a szerepjátékos elemek?

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő …