2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / League of Legends – egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott

Hirdetés

League of Legends – egy lány két világrekordot is megdöntött azzal, hogy 30 óráig folyamatosan játszott

Sok olyan elképesztő világrekord van, amelyek videojátékokhoz kapcsolódnak, és Hecaterina “Kinumi Cati” Eglise már több ilyet is beállított eddigi pályafutása során. JRPG és MMORPG kategóriában is rekordhosszúságú maratonokat tartott korábban, most pedig egy újabb műfajban döntötte meg a csúcsot.

Eglise nemrég 30 órán át játszott a Riot Games alkotásával, ezzel pedig új Guinness-rekordot állított fel a “Leghosszabb videojáték-maraton egy MOBA-ban”, illetve a “Leghosszabb videojáték-maraton a League of Legendsben” kategóriákban. Ráadásul akár még tovább is játszhatott volna, viszont a szerver vacakolni kezdett, így meg kellett állni 30 óránál.

Persze így is sikerült új csúcsokat felállítani, és nemcsak két hivatalos felügyelő, hanem jó néhány néző is figyelemmel követhette a rekordkísérletet.

Hirdetés

Ti mennyi időt tudnátok eltölteni egy játékkal egyhuzamban?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/league-of-legends-uj-vilagrekordok-266154.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

A The Game Awardson mutatkozott be az eddig Project Scarlett néven futó konzolcsalád, az Xbox …