2019. augusztus 20., keddMa István napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.08.20. István Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Kvíz: kitaláljátok, mely játékokból származnak az idézetek?

Hirdetés

Kvíz: kitaláljátok, mely játékokból származnak az idézetek?

Ahogy a filmek és a könyvek, úgy bizony a videojátékok is bőven tartalmaznak olyan emlékezetes, mély vagy épp csak simán vicces szövegeket, amelyeket a játékosok többsége már kívülről fúj. Úgy gondoltuk, összeállítunk nektek egy kis kvízt, amiből kideríthetitek, mennyire ismeritek a játékvilág legjobb mondásait.

Az alábbi kvízben összesen 15 idézetet olvashattok, és annyi a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik játékban hangzottak el. Akadnak közöttük olyanok, amelyeket mindenki jól ismer, így valószínűleg azonnal beugrik majd a helyes válasz, de azért nem minden esetben lesz könnyű dolgotok. Extra virtuális pacsi jár azért, ha kommentben azt is el tudjátok mondani nekünk, pontosan kiktől származnak az adott szövegek. (Ha kitöltés közben felugrik egy hirdetés, jobb fent nyomjatok az X-re a kvíz ablakában, és folytathatjátok. Bocsi, ezt nem mi szabályozzuk, hanem az Apester).

Hány pontot sikerült összegyűjtenetek? Írjátok meg ezt is alább!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/kviz/kviz-videojatekos-idezetek-266993.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gamescom 2019 - a vexeké lesz a főszerep a Destiny 2: Shadowkeep első szezonjában

Gamescom 2019 – a vexeké lesz a főszerep a Destiny 2: Shadowkeep első szezonjában

A rajongók legnagyobb örömére a Bungie nem engedte el a Destiny 2 kezét, sőt, a …