2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Kövesd élőben a hétvégi Társasjátékos Olympiát

Hirdetés

Kövesd élőben a hétvégi Társasjátékos Olympiát

A hétvégén kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe, ahol nemcsak a casual kockadobálók, hanem a hardcore kompetitív arcok is felbukkannak majd, hiszen itt tartják a Társasjátékos Olympia döntőjét.

A selejtezők szervezésében és lebonyolításában a GameRelation csapata segédkezett, és nekik köszönhető az is, hogy a legizgalmasabb meccseket nem csak a helyszínről követhetitek. Egész vasárnap pörög majd az élő közvetítés, így megnézhetitek a Carcassone, a Kingdomino, a Century – Fűszerút, a Ticket to Ride, a Cartagena és a 7 Csoda Párbaj összecsapásokat. A történéseket kommentátorok elemzik, így közvetlenül a legjobbaktól tanulhattok.

A meccseket élőben közvetítik Twitchen, YouTube-on és Facebookon is. A csatornák linkjeit és további fontos infókat találtok a Facebook eseményben, a GameRelation oldalán pedigm megismerhetitek az alkalmazást, és elkezdhetitek szervezni a saját társas party-jaitokat is.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/valodi-jatekok/tarsasjatekos-olympia-livestream-255602.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …