2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Kisebb vagyonba kerül az aranybevonatú DualShock 4 kontroller

Hirdetés

Kisebb vagyonba kerül az aranybevonatú DualShock 4 kontroller

Roppant különleges, egyedi kontrollerrel rukkolt elő a Brikk vállalat. Aranybevonatú DualShock 4-et készítettek a PlayStation 4-hez, amely deluxe kiadását még gyémántokkal is feldobták.

A Lux DualShock 4 nem simán aranyszínű, hanem 24 karátos aranybevonatot kapott, igazán egyedi darab. A classic kiadást 8 495 dollárért (kb. 2,35 millió forintért) lehet rendelni, de aki az igazi luxusra vágyik, az inkább a deluxe verziót válassza.

A drágább kiadás kilenc gombja 18 karátos arannyal van borítva, és ha az nem lenne elég, még számos gyémánttal is díszítették mindegyiket. Ezért a kontrollerért 14 ezer dollárt (kb. 3,9 millió forintot) kell kicsengetni. Igény szerint még egyedi változtatásokkal és esetlegesen más fémbeültetésekkel is lehet rendelni, de ilyen árcédula mellett ez természetes. Az alábbi galériában ti is megcsodálhatjátok a feltehetően elsősorban arab hercegeknek tervezett Lux kontrollereket.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hardver/the-lux-dualshock-4-playstation-4-254639.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

World of Warcraft Classic - kiszivárogtak az első képek a bétából

World of Warcraft Classic – kiszivárogtak az első képek a bétából

A Blizzard valamikor nyárra ígérte a World of Warcraft Classic rajtját, az emberek pedig egyre …