2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Kedden rajtol a PlayIT Ház, 6 napon át vetélkednek az ország legismertebb videósai

Hirdetés

Kedden rajtol a PlayIT Ház, 6 napon át vetélkednek az ország legismertebb videósai

Azt már valószínűleg sokan tudjátok, hogy november 17-18-án kerül megrendezésre a PlayIT Show Budapest, ahol elképesztő mennyiségű program várja a hazai gamereket.

Amit eddig valószínűleg nem tudtatok, hogy a rendezvényt a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a PlayIT Ház vezeti fel, ami sok szempontból más lesz, mint a korábbi adások. Ezúttal például nem egy külső helyszínen, hanem közvetlenül a Hungexpón építik majd fel a stúdiót, így 4 napon át folyamatosan követhetitek, hogyan épül-szépül a PlayIT, és mennyi munka is kell valójában ahhoz, hogy a hétvégén minden stand úgy nézzen ki, ahogy megszoktátok.

Változik maga a program is, hiszen az utolsó két napban elmosódnak a határok a PlayIT és a PlayIT Ház között, a videósok felbukkannak majd a különböző színpadokon is. Lesznek mókásabb és kompetitívebb kihívások, és persze nem maradnak el a jól megszokott fogadások sem, így a srácok végső pontjai csak attól függnek, mennyire bevállalósak. 

Hirdetés

16 videós küzd majd a PlayIT Ház kupáért, mindenkinek egy napja lesz arra, hogy bizonyítson. Íme a 4 nap vendégei:

A programot mi is figyelemmel kísérjük majd, már csak azért is, mert BZ és jómagam is műsorvezetők leszünk a jövő héten. A streamet a PlayIT YouTube csatornáján követhetitek majd minden nap délelőtt 10-től egészen este 10-ig.

Ha szeretnétek személyesen is találkozni a videósokkal, akkor ne feledjétek, hogy jegyek még mindig kaphatók a PlayIT-re!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/playit-haz-2018-255603.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …