2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Just Cause 4 – több millió variációja lesz a grappling hooknak

Hirdetés

Just Cause 4 – több millió variációja lesz a grappling hooknak

A zseniálisan abszurd manőverekre felhasználható grappling hook egyértelműen a Just Cause-sorozat egyik legfontosabb eleme, így nyilvánvaló volt, hogy a negyedik epizódban is visszatér, viszont arra talán senki nem számított, hogy ennyire újragondolják majd a fejlesztők ez a hasznos kis eszközt.

A játék rendezője, Francesco Antolini (akivel egyébként a szeptemberi GameStar magazinban is olvashattok majd egy interjút) nemrég beszélt arról, hogy mire is képes az új grappling hook és néhány igen meghökkentő számmal állt elő:

“Amikor a kiállításra készültünk, úgy döntöttünk, kiszámoljuk hányféleképpen lehet testre szabni a grappling hookot. Elég gyorsan kiderült, hogy több, mint négymillió kombináció van. Ez azt jelenti, hogy 4-5 óra játék után már nem lesz két játékos, aki ugyanazzal a kombinációval játszik.”

Úgy tűnik, eléggé szabad kezet kapnak majd a játékosok abban, hogy milyen grappling hookkal nyomulnak (a boosterek és lebegtető ballonok minden apró kis aspektusát szabadon variálhatjuk), viszont nem ez az egyetlen dolog, ami miatt monumentálisnak ígérkezik a Just Cause 4. A Square Enix nemrég megosztott egy képet a játék térképéről, amelyből kiderült, hogy ismételten egy hatalmas, viszont az előző részhez képest változatosabb területen ugrálhatunk majd. Ez nyilván fontos, hiszen többféle extrém időjárási jelenséggel is találkozhatunk majd, amelyek feltehetően adott környezetben jelennek csak meg.

Hirdetés

Ha már az extrém időjárásról van szó, érdemes megemlíteni ezt az új videót is, amelyben Antolini az időjárási viszonyokról beszél egy kicsit részletesebben:

Ha ez a tartalom még mindig nem lenne elég, néhány elég mutatós új screenshotot is kaptunk a Square Enix jóvoltából:

A Just Cause 4 megjelenése december 4-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. Ti mennyire várjátok?

Forrás: https://www.gamestar.hu/hir/just-cause-4-grappling-hook-video-screenshot-terkep-252767.html

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két és félszer jobban fogyott a Metro Exodus PC-n, mint az elődje

Két és félszer jobban fogyott a Metro Exodus PC-n, mint az elődje

Hatalmas port kavart, amikor a Deep Silver bejelentette, hogy a Metro Exodus nem a Steamen, …