2020. május 31., vasárnapMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Jövő héten megjelenik a Beat Saber 1.0-s verziója, jön a pályaszerkesztő

Hirdetés

Jövő héten megjelenik a Beat Saber 1.0-s verziója, jön a pályaszerkesztő

A Beat Saber tavaly május óta mozgatja át a VR-tulajokat. A játék kicsit több mint 12 hónapja félkész, ami ugyan picit több, mint amennyire a fejlesztők számítottak, de akárhogy is, jövő héten megjelenik az 1.0-s verzió.

A Beat Games által közzétett bejegyzés szerint itt kezdődik majd igazán a meló, mert a megjelenés után keményen elkezdenek dolgozni az új tartalmakon, javításokon és új feature-ökön. Az 1.0 egyszerűen annyit jelent, hogy kész minden olyan alapfunkció, amit eredetileg bele akartak rakni a játékba. Ez egy könnyen kezelhető, hivatalos pályaszerkesztőt is jelent.

Az eszköztár szintén jövő héten érkezik, és a segítségével megalkothatjuk majd saját “pályáinkat” a saját zenéinkkel. Hogy ennek a megoldásnak lesz-e bármilyen korlátozása, azt még nem részletezték, ahogy azt sem, hogy a PS4-es változat is kap-e szerkesztőt.

A Beat Saber tehát PC-re hivatalosan május 21-én jelenik meg. Ezen a napon áremelkedésre is lehet számítani, így aki mostanában megszeretné venni a játékot, gyorsan kerítsen sort rá.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/vr/beat-saber-megjelenes-palyaszerkeszto-263192.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …