2019. február 23., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Joker – állítólag rosszul bánnak a statisztákkal

Hirdetés

Joker – állítólag rosszul bánnak a statisztákkal

Már javában készül a Todd Phillips rendezésében készülő Joker film, legutóbb már a címszereplőt alakító Joaquin Phoenixet is láthattuk egy rövid videó erejéig a bohócfestésben.

Ezúttal viszont egy elég bizarr történet látott napvilágot a film forgatásával kapcsolatban. A TMZ beszámolói szerint a napokban a statisztákat nem engedték el szünetre az előírásoknak megfelelően, és több mint három órán keresztül bezárva tartották őket a brooklyni metróban. Mosdóba sem tudtak elmenni, így volt, aki jobb híján a kisebb dolgát a sínekre végezte.

Az egyik statiszta már panaszt tett a SAG-AFTRA amerikai szakszervezetnél, amely képviselője kiment a forgatási helyszínre megoldani az ügyet. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta az esetet, csak azt jelezte, hogy természetesen már vizsgálja a történteket.

A Joker forgatását egyébként szeptemberben kezdték New Yorkban, a  bemutató napja pedig várhatóan 2019. október 3. lesz.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/joker-extras-break-and-lock-254431.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

Halo Infinite – jöhetnek a szerepjátékos elemek?

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő …