2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Joker – állítólag rosszul bánnak a statisztákkal

Hirdetés

Joker – állítólag rosszul bánnak a statisztákkal

Már javában készül a Todd Phillips rendezésében készülő Joker film, legutóbb már a címszereplőt alakító Joaquin Phoenixet is láthattuk egy rövid videó erejéig a bohócfestésben.

Ezúttal viszont egy elég bizarr történet látott napvilágot a film forgatásával kapcsolatban. A TMZ beszámolói szerint a napokban a statisztákat nem engedték el szünetre az előírásoknak megfelelően, és több mint három órán keresztül bezárva tartották őket a brooklyni metróban. Mosdóba sem tudtak elmenni, így volt, aki jobb híján a kisebb dolgát a sínekre végezte.

Az egyik statiszta már panaszt tett a SAG-AFTRA amerikai szakszervezetnél, amely képviselője kiment a forgatási helyszínre megoldani az ügyet. A Warner Bros. egyelőre nem kommentálta az esetet, csak azt jelezte, hogy természetesen már vizsgálja a történteket.

A Joker forgatását egyébként szeptemberben kezdték New Yorkban, a  bemutató napja pedig várhatóan 2019. október 3. lesz.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/joker-extras-break-and-lock-254431.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az idei Electronic Entertainment Expo nem volt különösen izgalmas, de betudjuk …