2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Jeff Goldblum soha életében nem játszott videojátékokkal

Hirdetés

Jeff Goldblum soha életében nem játszott videojátékokkal

Page Six jelentette, hogy a Cannes Lions panelen Jeff Goldblum is beszélt, aki meglehetősen nyíltan beszélt a teljes videojáték-szüzességéről. Az internet szerelme (bár mondjuk most éppen Keanu az új főcsillag) nem szégyelli bevallani, hogy szerepei ellenére nem játszott még sosem.

“Semmit sem tudok a gamingről, függetlenül attól, hogy szerepeltem a, várj mi volt az? Call of Duty… Black Opsban, azt hiszem. Zombikat öltünk, ha jól emlékszem”

A 2015-ös Black Ops III-ban volt szerepe, de Goldblum egyébként a Jurassic Park: Chaos Islandben és a Jurassic Park World Evolutionben is szinkronszínészkedett.

“Játszottam a karakteremet, Ian Malcomot. Szóval benne vagyok a dologban, de ténylegesen sosem játszottam videojátékokkal.”

Hirdetés

Mi nem ítélkezünk, de azért megnéznénk, ahogy a sztár élete első játékának nekiül. Mondjuk indításnak nem lenne rossz egy Getting Over It.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/jeff-goldblum-videojatekok-nyilatkozat-265047.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …