2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Itt a Super Mario Battle Royale

Hirdetés

Itt a Super Mario Battle Royale

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb műfajává nőtte ki magát a battle royale, amiből van már lövöldözős, verekedős, autós, építős, meg szinte bármilyen, amit csak el tudtok képzelni. Mariós eddig nem volt, de most már ilyen is van.

Egy rajongó készítette el a NES klasszikus böngészőből teljesen ingyenesen játszható változatát, ami egyszerre 100 játékost szabadít be ugyanarra a pályára, a cél pedig az, hogy te érj be a leggyorsabban, vagy te maradj az egyetlen túlélő. A játék bármilyen böngészőből ingyenesen játszhat ide kattintva.

Bármennyire király is a koncepció, gyakorlatilag ingyen kínál egy Nintendo játékot, úgyhogy egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a kiadó ügyvédei rövid időn belül lelőnék az egészet. Próbáljátok ki amíg lehet!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/super-mario-battle-royale-264711.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …