Indul az Origin Access Premier appeared first on Hessteg.

" /> Indul az Origin Access Premier appeared first on Hessteg.

" /> Indul az Origin Access Premier appeared first on Hessteg.

"> Indul az Origin Access Premier appeared first on Hessteg.

">
2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Indul az Origin Access Premier

Hirdetés

Indul az Origin Access Premier

Több, mint két évvel ezelőtt írtam egy cikket a Denuvo áldásos (vagy éppen átkos) létéről, s bár némiképp változott azóta a helyzet, most, hogy átfutottam, a nagyjával még mindig egyetértek. Jó, persze, én írtam, mondhatjátok – még jó, hogy egyetértek saját magammal.

De nem erről van szó, hanem arról, hogy a kalózkodás problémájára egészen más megoldást kell(ene) keresnie a kiadóknak. Nem akarok belemenni újra ugyanabba a “vitába”, sem tanulmányokkal, kimutatásokkal, elméletekkel alátámasztani, hogy a másolásvédelem ilyen agresszív formája valójában nem dobja meg az eladásokat, mert hiszem, hogy igazándiból ennek nem is ez a lényege.

Sokkal inkább az, hogy valamiféle fény dereng az alagút végén – s ahogy két évvel ezelőtt példának hoztam fel az Origin Access-t, most is az EA berkeibe kanyarodunk el.

Ez persze valahol tényleg meglepő: épp az egyik (ha nem a) leggyűlöltebb kiadóóriás lépett egy szimpatikusat. Nem óriásit, hisz az Origin Access már jó ideje létezik. Csak épp pont a lényeg, a valódi vonzó ajánlat maradt ki eddig, hiszen főképp a régebbi címekből válogathattunk, a legújabb címekre sokszor akár egy évet is várni kellett – ha végül egyáltalán bekerült a kínálatba-.

Hirdetés

Nos ennek mostantól vége, hiszen a Premier (nevéből adódóan nem meglepő módon) épp erre a hiányosságra próbál megoldást találni.

Így a szolgáltatás keretein belül a legfrissebb játékok is azonnal elérhetővé válnak ( a példa kedvéért: így tehát a Madden 19, a FIFA 19, a Battlefield V vagy épp az Anthem sem csupán hónapok, vagy évek múlva lesz játszható, hanem a megjelenéskor már nyüstölhetjük, ha Premier előfizetők vagyunk).

Hogy megéri-e a szolgáltatás?

Nem, nem támogat minket az EA, és ennek ellenére is azt merem mondani, hogy igen, megéri. Noha közel sem olyan olcsó, mint az Access, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi játékból válogathatunk, azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez egy nagyon baráti megoldás.

Ha már az áraknál tartunk, lássuk mennyibe is kerül az Origin Access Premier.

Egy hónapra $14.99-et kicsengetnünk (Európában ugyanezt az összeget már euróban kérik), míg egy évre egyben kedvezményesebb áron játszhatunk: méghozzá $99.99-ért.

Könnyen kiszámolhatjuk tehát, hogy ha évente 2-3 EA játéknál többet is megvásárolnánk, akkor anyagilag jobban járunk az előfizetéssel. A dolog szépséghibája (bár ez azt hiszem egyértelmű volt számotokra), hogy a játékok csak addig vannak a birtokunkban, amíg előfizetünk.

Azaz ha egyszer lemondjuk, akkor onnantól kezdve egész addig, míg újra elő nem fizetünk, egyik játékkal sem tudunk játszani. Béreljük a játékokat, nem szerezzük meg azok tulajdonjogát.

Nektek mi a véleményetek? Jó kezdeményezés ez az EA részéről? Elő fogtok fizetni az Origin Access Premier-re?

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/indul-az-origin-access-premier/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anno 1800 teszt - korrekt iparosmunka

Anno 1800 teszt – korrekt iparosmunka

Tisztázzunk valamit már az elején: az Anno 1800 nem egy játék. Legalábbis nem abban az …